علت گرم نشدن آب پکیج:
طولانی بودن مسیر لوله کشی:
یکی از ساده ترین و پیش پا افتاده ترین دلایل سرد شدن آب پکیج لوله کشی با متراژ بالاست ، چرا که وقتی میزان مسیر لوله کشی از پکیج تا مکان مورد نظر زیاد باشد انرژی تلف میشود و آب مصرفی دیگر دمای مد نظر را نخواهد داشت .در هنگام ساخت منازل خود این موضوع را در نظر بگیرید.
کم بودن فشار گاز:
در بیشتر مواقع این مشکل در فصل زمستان در شهرهای بزرگ بروز میکند چرا که میزان مصرف گاز در این فصل زیاد است و ممکن است فشار آن افت کند.
پس میتوان گفت از دیگر علت گرم نشدن آب پکیج کم بودن فشار گاز است.
پس در صورت مواجه شدن با مشکل گرم نکردن آب پکیج میتوانید فشار گاز را هم بررسی کنیدو
بالابودن دبی آب سرد ورودی به پکیج:
در این صورت به دلیل وارد شدن حجم بسیار زیادی از آب، پکیج توان گرمایشی پایین تری نسبت به حجم ورودی و دبی دارد و عملا نمیتواند آب را به دمای مد نظر برساند. دبی میزان آب خروجی از واحد حجم می باشد.
سرد بودن بیش از حد آب ورودی:
درصورت پایین بودن بیش از اندازه آب ورودی به پکیج نیز، ممکن است حرارت لازم برای رسیدن آب خروجی پکیج به دمای مد نظر تامین نشود و این مورد باعث می شود که خروجی آب پکیج همچنان دمای پایینی داشته باشد. این مورد ممکن است در زمستان و در مسیر های آب قبل از ورود به پکیج این موارد امکان وجود دارد که دمای آب بسیار پایین باشد و. باعث شود آب خروجی از پکیج نیز گرم نباشد.
کم بودن دمای شعله دلیل بر کاهش دمای آب پکیج:
اگر میزان سوخت وارد شده به پکیج کمتر از میزان مورد نیاز باشد خواهیم دید که ارتفاع شعله پایین تر از آن خواهد بود که به آب دمای مناسب را برساند. ممکن است افت فشار گاز، استفاده از لوله های گاز نامناسب و وجود نشتی یا انسداد لوله در این امر دخیل باشند. اگر دلیل گرم نشدن آب پکیج از پایین بودن شعله است سریعا مشکل را پیگیری و با کارشناسان مربوطه ارتباط برقرار کنید.
رسوب گرفتن مبدل:
رسوب گرفتن مبدل پکیج یکی از اصلی ترین علت گرم نشدن آب پکیج میباشد.
معمولا با توجه به میزان سختی آب هر محل مبدلها پس از مدتی کار کردن رسوب میگیرند که با رسوب زدایی میتوانید مشکل آنها را برطرف کنید.
معمولا میتوانید مبدل را به صورت کلی تعویض کنید و البته با سرویس و رسوب زدایی هم این مشکل برطرف خواهد شد.
برای رسوب زدایی پکیج میتوانید از محلول آب اسید استفاده کنید ولی باید بدانید که کار خطرناکی و بهتر است آن را بهمتخصصان تهران سرویس واگذار نمایید.
خرابی شیر سه طرفه موتوری:
ابتدا توجه داشته باشید که پکیج تک مبدل، شیر سه طرفه موتوری ندارد. معمولا در پکیج دو مبدل، اگر شیر سه طرفه گیر معیوب باشد و به درستی باز و بسته نشود، حتی اگر مشعل هم شعله بگیرد، به دلیل اینکه آب گرم وارد مبدل ثانویه نمیشود، آب پکیج گرم نخواهد شد
برای تشخیص خرابی شیر سه طرفه موتوری، یک راه حل وجود دارد. قبل از شروع حتما از برق 220 ولت AC شیر سه طرفه موتوری اطمینان حاصل کنید. برای شروع پکیج را در حالت زمستانه قرار دهید، سپس محرک شیر موتوری را باز کرده و آب گرم را باز کنید.مطمئن شوید که زبانه های آن بهدرستی حرکت میکنند. در صورت نیاز آن را باز کرده و شستشو دهید تا رسوبات آن برطرف شود.
با توجه به اینکه شیر سه طرفه موتوری، درون آب داغ مدار گرمایش قرار دارد. نوع پلاستیکی آن با وجود اینکه استحکام کمتری دارد؛ اما به دلیل رسوی پذیری کمتر آن از نوع برنجی بهتراست.
خرابی ترموستات:
در برخی موارد هم علت اصلی گرم نشدن آب پکیج خرابی ترموستات است.
ترموستات یکی از قطعاتی است که در زمانی که دمای آب به میزان دلخواه شما میرسد دستور قطع شدن کار کردن پکیج را میدهد به محض کم شدن دمای آب دوباره دستور روشن شدن را خواهد داد.
در صورتی که ترموستات خراب شود نمیتواند به درستی دمای آب را تشخیص دهد و باعث گرم نشدن آب پکیج خواهد شد.
برای رفع این مشکل میتوانید ترموستات را تعویض کنید.
نقش خرابی سوپاپ بای پاس در گرم نشدن آب پکیج دیواری:
سوپاپ بای پاس در کنترل جریان و فشار آب پکیج دیواری بسیار تاثیر گذار است. زمانی که جریان آب با افت زیادی رو به رو می شود یا این مسیر به طور کل مسدود می شود سبب گرم نکردن آب توسط پکیج می شود، سوپاپ بای پاس مسیر رفت و برگشت در مدار گرمایش را به هم متصل می کند. این اقدام باعث می شود که انجام روند گردش کار و چرخش اب راحت تر انجام شود و افت فشار تامین گردد.
زمانی که سوپاپ بای پاس خراب شود و حالت کار خود را از دست بدهد همیشه باعث میشود که مقداری از آب در مدار گرمایش و در مسیر سوپاپ بای پاس چرخش داشته باشد و این امر باعث می شود دمای آب به حالت کنترل نشده ای دچار تغییر شود.
میتوانید سوپاپ بای پس را باز کنید و لوله مسی داخل آن را تمیز و از رسوبات حذف کنید، توجه داشته باشید در برخی از مدل های پکیج دو مبدله، به جای مسیر بای پاس از مبدل ثانویه پکیج استفاده می شود. پس خرابی با پاس از علل گرم نشدن آب در پکیج دو مبدله نخواند بود.
هوا گرفتن لولهها:
یکی دیگر از مشکلاتی که میتواند علت گرم نشدن آب مصرفی پکیج باشد هوا گرفتن لولهها است.
زمانی که لولهها هوا میگیرند علائم دیگری مانند سر و صدای پکیج را از خود بروز میدهند که در این حالت میتوانید راحت تر این مشکل را تشخیص دهید.
یکی دیگر از عوامل بروز این مشکل این است که اگر به درجه فشار روی دستگاه توجه کنید متوجه خواهید شد که درجه فشار زیر یک است.
برای هواگیری پکیج میتوانید پیچی که در قسمت پایینی پکیج قرار دارد را باز کنید و تا زمانی که هوا از آن خارج میشود منتظر بمانید زمانی که مشاهده کردید آب از آن بیرون میآید و یا درجه فشار بیشتر از یک شد پیچ را ببندید.
هواگیری پکیج را به طور کاکل در مقاله مرتبط توضیح داده ایم برای مطالعه له صفحه مقالات رجوع کنید.
گرم نشدن آب پکیج و ارتباط آن با خرابی فلوسویچ:
حتما مشاهده کرده اید که در اکثر پکیج ها آب گرم مصرفی را که باز میکنید؛ یک نشانگر شروع به چشمک زدن خواهد کرد و یا در برخی دیگر از مدل ها، یک علامت شبیه به شیر آب در صفحه نمایشگر چشمک میزند. اگر مشاهده کردید که این نشانگر بهدرستی عمل نمیکند، احتمالا گرم نشدن آب پکیج میتواند به دلیل خرابی فلوسویچ یا فلومتر باشد.
کارکرد اصلی فلوسویچ یا فلومتر پکیج برای تشخیص باز و بسته شدن آب گرم مصرفی پکیچ است. اگر علت گرم نشدن آب مصرفی پکیج به دلیل خرابی این قطعه باشد برای تشخیص آن یک روش وجود دارد؛ آن هم اینکه سیم های آن را اتصال کوتاه کنید. اگر پکیج روشن شد، پس یعنی اینکه فلوسویچ خراب است. البته توصیه میکنیم اگر تجربه و مهارت کافی ندارید اینکار را به یک تکنسین حرفه ای بسپارید.
علت گرم نشدن آب پکیج و خرابی سنسور دما NTC :
قطعه سنسور دما NTC همانطور که از نامش پیداست وظیفه تشخیص دما را بر عهده دارد. اگر این قطعه دچار اختلال شده باشد، دمای اشتباهی به برد اعلام میشود. اگر این اعلام اشتباه پیام گرم شدن آب پکیج باشد، برد دستور قطع شعله را ارسال میکند و در نتیجه آب سرد باقی میماند.
برای بررسی صحت یا اختلال سنسور دما، کارشناسان پس از خاموش کردن پکیج، با یک اهم متر که به دو سر سنسور دما متصل کردهاند، اقدام به افزایش دمای سنسور کرده و مقاومت را اندازه گیری میکنند. مقاومت در دمای ۲۵ درجه ۱۰ کیلو اهم است با افزایش دما مقاومت کاهش مییابد. اگر با افزایش دما اهم متر تغییری نکرد و یا مقاومت صفر را نشان میدهد، سنسور دما خراب و نیاز است که تعویض گردد.
سوختن برد الکترونیکی:
یکی از علت اصلی گرم نشدن آب پکیج سوختن برد اصلی پکیج و یا بروز اختلال در قطعات آن است.
در برخی موارد با این مشکل مواجه شده اید، که پکیج شما کار میکند ولی آب را گرم نمیکند که در این حالت میگویم مطمئنا مشکل از برد پکیج است.
برای برطرف کردن این مشکل به کمک آمپرمتر برد پکیج و یا قطعات آن را به صورت کلی بررسی کنید و هر کدام آنها مشکل داشتند تعویض کنید.
برای رفع این مشکل باید تخصص کافی داشته باشید که به برد دستگاه ضربه وارد نکنید که در ادامه بخواهید هزینه بیشتری را برای تعمیر آن بپردازید.
برخی از علت های گرم نشدن پکیج :
- اختلال در صحت و یا تنظیمات پمپ
- وجود مشکل در دودکش که باعث به اصطلاح خفه شدن شعله میشود
- مشکل در شیرهای پکیج
- قطعی و یا اتصالی برق پکیج
- وجود رسوب در رادیاتورها و فرسودگیشان
- افت فشار در اثر نزدیکی چند رادیاتور به هم
- عدم توجه به سرویس دورهای پکیج
- لوله کشی غیر استاندارد که کاهش فشار آب را در پی دارد.
- مشکل در پتاسیومتر گرمایش
- فاصله رادیاتور از پکیج کم است.
علت گرم نشدن آب پکیج ایران رادیاتور:
در برخی مواقع علت گرم نشدن آب مصرفی پکیج میتواند خرابی سنسور NTC پکیج ایران رادیاتور باشد که البته باید بگویم این مشکل خیلی کم پیش میآید.
از دیگر مشکلات آن نگرفتن فرمان آب گرم است که با تعمیر پکیج ایران رادیاتور میتوان این مشکل را به آسانی برطرف کرد.
یکی دیگر از مشکلاتی که علت گرم نشدن آب پکیج میباشد کم بودن شعله است که معمولا در اثر کم بودن فشار گاز رخ میدهد.
در صورت گرم نشدن آب پکیج ایران رادیاتور بعد از چک کردن نکات بالا میتوانید با تعمیرکار پکیج تهران سرویس تماس حاصل نمایید.
علت گرم نشدن آب پکیج بوتان:
در این پکیج نیز مانند پکیج ایران رادیاتور درکنار ۹ دلیل بالا وجود رسوب در سیستم، روند کار را مختل می کند. علاوه بر رسوب می تواند خرابی حسگرها و سیستم های کنترل در پکیج بوتان عامل گرم نشدن آب در این سیستم ها باشد.
علت گرم نشدن آب پکیج ایساتیس:
مشکل پکیج ایساتیس میتواند ضعیف شدن و خرابی فلومتر باشد که برای تعمیر آن میتوانید فلومتر را تعویض کرده و مشکل را برطرف کنید.
خرابی پرشر هوا هم در برخی موارد مشکل اصلی پکیج ایساتیس میباشد و باعث گرم نشدن آب پکیج خواهد شد.
چه عواملی بر تعرفه تعمیرات پکیج موثر می باشد ؟!
برای اطلاعات بیشتر شما باید بدانید که بطور کلی محاسبه اجرت تعمیر پکیج بایماکویزمن به نوع و درجه خرابی بستگی دارد. در اینجا به ۳ مورد از عوامل موثر در تعرفه تعمیرات پکیج می پردازیم:
-
نوع خرابی پکیج
برای محاسبه تعرفه تعمیرات پکیج اولین اقدام، بررسی و تشخیص نوع خرابی بوجود آمده در پکیج توسط تعمیرکار می باشد، و طبق نوع خرابی لیست قیمت خدمات پکیج را به شما ارائه می کند.
-
نیاز به تعویض قطعات
دومین عامل موثر در محاسبه اجرت تعمیرات پکیج، نیاز یا عدم نیاز به تعویض قطعه یا قطعاتی از دستگاه می باشد. تعمیرکار ما بدون توجه به سختی و یا زمان بر بدون تعمیر در وهله اول پس از بررسی دقیق تشخیص می دهد که آیا نیاز به تعویض قطعات هست یا خیر!؟ او در حد امکان اولویت خود را بر تعمیر قطعات خواهد گذاشت. درصورت نیاز به تعویض قطعه، هزینه های مربوط به قطعه مورد نظر نیز در محاسبه تعرفه تعمیرات لحاظ می گردد. البته باید در نظر داشت قیمت قطعات در انواع مختلف پکیج می تواند متفاوت باشد. به همین دلیل هزینه تعمیر پکیج بایماک ممکن است در برخی موارد با قیمت تعمیر پکیج بایماک یا تعمیر پکیج بایماک متفاوت شود.
-
زمان و میزان سختی کار
یکی دیگر از عوامل موثر بر تعرفه خدمات پکیج، میزان سختی کار، و زمان مورد نیاز برای تعمیر می باشد. مسلما هرچه زمان بیشتری جهت عیب یابی و تشخیص خرابی صرف شود و نیاز به مهارت و تخصص بیشتری داشته باشد، هزینه تعمیر نیز بیشتر خواهد بود.
تعمیر پکیج در تهران:
تهران سرویس تمامی تعمیرات پکیج شما را با کمترین هزینه و ضمانت 6 ماهه انجام خواهد داد کافیست با کارشناسان ما در یکی از شعب تهران سرویس تماس حاصل نمایید.
چرا تعمیرکار پکیح خود را باید از تهران سرویس سفارش دهید:
۱ – دارای تکنسین های با سابقه کاری حداقل ۷ سال و مختص تعمیرات پکیج
۲ – تکنسین های دوره دیده و آشنا به زبان
۳ – سعی در تعمیر قطعات و اجتناب از تعویض آن
۴ – حداقل زمان برای حاضر شدن در منزل و شرکت شما منطبق بر وقت تعیین شده شما
۵ – تعمیر با نرخ مصوب اتحادیه و نهادهای نظارتی
۶ – ضمانت نامه و گارانتی قطعات از شش تا ۳۶ ماه
۷ – استفاده از قطعات درجه یک و قطعات فابریکی و اورجینال
۸ – سرویس دهی به طور شبانه روزی، حتی در تعطیلات رسمی و جمعه ها
9-دارای نماد اطمینان از وزارت صنعت معدن و تجارت
10-بالاترین رضایت مردمی